Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
x

ΕΡΧΕΤΑΙ Η TEZENIS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ

Κατάστημα στην Τσιμισκή θα φιλοξενήσει την ιταλική εταιρεία εσωρούχων που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια - Στόχος η ανάπτυξη διευρυμένου δικτύου

Στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης αναμένεται να συστηθεί σύντομα το ιδιαίτερα αγαπητό ιταλικό brand εσωρούχων TEZENIS, που μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσία στη πόλη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr, σε κεντρικό κατάστημα στην οδό Τσιμισκή, που πρόσφατα ξενοικιάστηκε.

Αν και είχε εκδηλωθεί και στο παρελθόν ενδιαφέρον για δημιουργία καταστήματος της ιταλικής φίρμας στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε τελεσφορήσει. Αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν η ανάπτυξη της TEZENIS, θα πάρει σάρκα και οστά καθώς έχει βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.   

Το brand TEZENIS λανσαρίστηκε στην Ιταλία το 2003 και κατέκτησε την αγορά με το νεανικό και μοντέρνο προφίλ του. Η TEZENIS απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά και προσφέρει εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι και μαγιό. Στην Ελλάδα η ιταλική αλυσίδα διαθέτει 11 καταστήματα, με παρουσία σε Αθήνα, Πειραιά, Βόλο και Λάρισα.

Στην Ελλάδα τα διεθνή brands του ιταλικού ομίλου Calzedonia, στον οποίο ανήκει και η TEZENIS, διαχειρίζεται η Calin A.E. Αξίζει να σημειωθεί πως η Calin A.E δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από δύο δεκαετίες εκπροσωπώντας την Calzedonia SPA ITALIA, καθιστώντας μάλιστα την Ελλάδα τρίτη τη τάξει αγορά μετά την Ιταλία και την Ισπανία ανάμεσα στις χώρες όπου επεκτάθηκε ο ισχυρός ιταλικός όμιλος.

Η εταιρεία που αναπτύσσεται μέσω franchising στοχεύει στη δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων Τezenis στα επόμενα 3 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών σε κάθε εμπορικό σημείο της Ελλάδας.

Λίγα λόγια για τον όμιλο Calzedonia

Ο όμιλος Calzedonia δημιουργήθηκε το 1987 από τον Sandro Veronesi.  Η αρχική γκάμα προϊόντων της γνωστής αλυσίδας σε όλους CALZEDONIA, που ειδικεύεται στα καλσόν και στα μαγιό επεκτείνεται και στο lingerie με τη δημιουργία της Intimissimi και της TEZENIS και εδραιώνεται στην Ιταλία κατακτώντας σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς. Το 2009 προστέθηκε το brand FALCONERI που διαθέτει πλεκτά και ενδύματα από κασμίρ για γυναίκες και άντρες. Σήμερα ο όμιλος αριθμεί πάνω από 3.500 καταστήματα σε περισσότερες από 33 χώρες στον κόσμο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ