Skip to main content

Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Βροχές και καταιγίδες αναμένουν οι μετεωρολόγοι από τα δυτικά - Θα επεκταθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται εκ νέου στη χώρα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr.

Ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό θα πλησιάσει την χώρα μας από την περιοχή της Κεντρικής Μεσογείου με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έως τις βραδινές ώρες.

Στην Πελοπόννησο και στην Στερεά τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ στα δυτικά και νότια τμήματα της Πελοποννήσου υπάρχει πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους. Στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοι πιθανώς πρόσκαιρα να σημειώσουν σημαντική ενίσχυση. Λιγότερα και πιο τοπικά τα φαινόμενα στα νότια-νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα. 

Ο βροχερός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι βροχές από το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου 2021.