Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έρχεται νέο κατάστημα Lynne στην καρδιά της Τσιμισκή

Η made in Greece αλυσίδα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ έρχεται στην Τσιμισκή - Στόχος η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της εντός και εκτός Ελλάδας

Έναν ακόμη κρίκο στη μακριά αλυσίδα των καταστημάτων της προσθέτει η made in Greece, Lynne. Ο λόγος για το νέο κατάστημα της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων στην οδό Τσιμισκή, στο νούμερο 28, το οποίο βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

Πρόκειται για ένα χώρο στην καρδιά της οδού Τσιμισκή, που διαθέτει ισόγειο 78 τμ και υπόγειο 150 τμ, ο οποίος αναμένεται σύντομα να φιλοξενήσει τα ενδύματα και αξεσουάρ (κοσμήματα, τσάντες και υποδήματα) Lynne.

Η Lynne, που δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1994, παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τόσο εγχώρια, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Διαθέτει περί τα 55 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που εδρεύουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Στη Θεσσαλονίκη η Lynne διαθέτει, ήδη, παρουσία στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο Mediterranean Cosmos και στο One Salonica.
 
Άμεσες προτεραιότητες της εταιρείας αποτελούν η περαιτέρω ενδυνάμωση του εγχώριου δικτύου λιανικής, είτε μέσω ίδιων κεφαλαίων, είτε μέσω δημιουργίας νέων συνεργασιών, όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην ανάπτυξη των πωλήσεων εξωτερικού. Η εταιρεία διερευνά την περαιτέρω ανάπτυξη της, τόσο σε αγορές που ήδη δραστηριοποιείται, αλλά και την είσοδό της σε νέες, οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα της.

Δυναμική παρουσία διαθέτει η Lynne και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπου πρωτομπήκε το 2013 με τη δημιουργία e-shop (www.lynneshop.com). Το 2016 ακολούθησε redesign του ηλεκτρονικού καταστήματος της, προκειμένου να γίνει περισσότερο λειτουργικό και εύχρηστο για τους πελάτες της.

Η εταιρεία στηρίζει δύο βασικές συλλογές, την collection με πιο βραδινά ρούχα για ειδικές περιστάσεις και την casual με περισσότερο καθημερινά κομμάτια.