Skip to main content

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη η σερβική αλυσίδα Sport Vision

Πρώτοι σταθμοί της multi brand εταιρείας είναι η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα - Τα κατάλληλα καταστήματα αναζητά η αλυσίδα με ηγετική θέση στα Βαλκάνια.

Με πλάνο για δημιουργία 20 καταστημάτων στη διετία ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα, με πρώτους σταθμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η σερβική αλυσίδα αθλητικών ειδών, ηγέτιδα στα Βαλκάνια, Sport Vision.

Η Sport Vision με 400 καταστήματα στη ΝΑ Ευρώπη αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να μπει στην αγορά της Ελλάδας, δημιουργώντας το προπύργιο της για την Δυτική Ευρώπη. Τόσο οι στενές φιλικές σχέσεις της Σερβίας με την Ελλάδα, όσο και η γεωπολιτική θέση της ώθησαν την εταιρεία, που μετρά  24 χρόνια ζωής, να επενδύσει στην αγορά της χώρας μας.

Την ανάπτυξη της στην Ελλάδα έχει αναλάβει η θυγατρική της, Sport Vision ΑΕ.
 
Η εταιρεία που διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων στα Βαλκάνια και συγκεκριένα σε Σερβία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Κροατία, Σλοβενία, Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία, μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί στην Ελλάδα. Ωστόσο, διαβλέποντας τις ευκαιρίες που ανοίγονται με την είσοδο της στην ελληνική αγορά και έχοντας σκανάρει τις περιοχές που την ενδιαφέρουν, ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση των κατάλληλων καταστημάτων προκειμένου να ανοίξει μέχρι τις αρχές φθινοπώρου ένα με δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και δύο έως τρία στην Αθήνα.

Ωστόσο, τα σχέδια της εταιρείας που ειδικεύεται στην πώληση αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων και εξοπλισμού για όλη την οικογένεια δε σταματούν εδώ καθώς βάζει πλώρη για τη δημιουργία συνολικά 20 καταστημάτων σε διάφορες πόλεις της χώρας, 10 την τρέχουσα χρονιά και άλλα 10 μέχρι τα τέλη του 2021.

Η multi brand εταιρεία, που εμπορεύεται περί τα 50 πιο δημοφιλή αθλητικά σήματα, αναζητά μεγάλα καταστήματα τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, όσο και σε εμπορικά κέντρα. 

Ποια είναι η Sport Vision

Η Sport Vision απασχολεί περισσότερα από 4.000 άτομα, ιδρύθηκε το 1996 στην Μπιέλινα και έχει την έδρα της στο Βελιγράδι.

Η εταιρεία χαρακτηρίζεται από την ευελιξία και τη δυναμική στρατηγική ανάπτυξής. Από την ίδρυσή της έβαλε στο portfolio της αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα, μεταξύ αυτών adidas, nike (διαθέτει την αντιπροσωπεία της αμερικανικής πολυεθνικής σε Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία), asics, converse, ellesse, lotto, Champion, Ipanema, Puma, Reebok,Salomon, Under Armour, Saucony, New Balance κ.α.