Skip to main content

Έρχεται το 1ο Porto Carras Sithonia Run στις 24 Σεπτεμβρίου - Οι αιτήσεις

Το running event θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα εκκίνησης 17:00, εντός των εγκαταστάσεων του Porto Carras Grand Resort.

Tο 1ο Porto Carras Sithonia Run διοργανώνει φέτος με την υποστήριξη του δήμου Σιθωνίας και υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης  η Porto Carras AE.

Το running event θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα εκκίνησης 17:00, εντός των εγκαταστάσεων του Porto Carras Grand Resort.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που αναλαμβάνουμε αυτήν την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε ένα running event στην περιοχή της Σιθωνίας. Σκοπός μας είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση, καθώς το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση ως μια από τις πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου, σε ένα ανοικτό και ειδυλλιακό περιβάλλον όπως αυτό του Porto Carras Grand Resort», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Για τον λόγο αυτό, προσκαλούμε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να απολαύσουν τη διαδρομή των 5km & και του δυναμικού περπατήματος του 1.5km μέσα στο ιστορικό μας resort και τη Μαρίνα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο site του Porto Carras Grand Resort https://www.portocarras.com/porto-carras-sithonia-run-2022/ ή εντός του ξενοδοχείου μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2022.