Skip to main content

Έρχεται το 4ο Olympic Summer Camp στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Το Μουσείο προσκαλεί τα παιδιά να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με παιχνίδι, μαγειρική, φαντασία, γρίφους, αθλήματα και πολλές εκπλήξεις.

Ένα εκπαιδευτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, διοργανώνει φέτος για τέταρτη χρονιά το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το Olympic Summer Camp, που θα είναι πλούσιο σε αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες οι οποίες συνδυάζουν την γνώση και το παιχνίδι.

Το Μουσείο προσκαλεί τα παιδιά να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με παιχνίδι, μαγειρική, φαντασία, γρίφους, αθλήματα, δοκιμασίες αλλά και πολλές εκπλήξεις, μέσα στις εγκαταστάσεις του Μουσείου.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, σε τρεις αυτόνομους κύκλους, διάρκειας μιας εβδομάδας έκαστος, από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Μουσείου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δεκατιανό και μεσημεριανό.

Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά 9.00-14.00 στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (2310968531) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση edu@olympicmuseum.org.gr