Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Σε ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο, φέτος, το 8ο Export Summit του ΣΕΒΕ - Στο επίκεντρο του η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων

Μια υβριδική εμπειρία θα βιώσουν όσοι παρακολουθήσουν το 8ο Συνέδριο Εξαγωγών του ΣΕΒΕ με τίτλο“Export Summit VΙΙI - Awareness: A Key Factor to Success", που θα πραγματοποιηθεί σε ένα πλήρως οργανωμένο τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο στις 17 Ιουνίου.

Το συνέδριο, η θεματολογία και οι καινοτομίες του οποίου παρουσιάστηκαν, λίγο νωρίτερα σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στο τρισδιάστατο εκθεσιακό κέντρο LiveOn Expo Complex. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους στην γραμματεία του συνεδρίου, να περιηγηθούν στα τρισδιάστατα περίπτερα, να παρακολουθήσουν τις ομιλίες στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και να γνωρίσουν την επόμενη ημέρα των ψηφιακών διοργανώσεων, που έφερε η πανδημία.

«Ο σύγχρονος εξαγωγέας πρέπει να διαθέτει αυξημένη “αντίληψη και ενσυναίσθηση” για τις ευκαιρίες που δύναται να αξιοποιήσει και “επίγνωση” των προβλημάτων με τα οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος. Το συνέδριο θα εστιάσει στις διαστάσεις του διεθνούς επιχειρείν που πρέπει να λάβει υπόψη ένας εξαγωγέας, ώστε να αναπτύξει στρατηγικά την εξωστρέφεια του» ανάφερε κατά την εισήγηση του ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος υπογραμμίζοντας πως η εξωστρέφεια, αν και άκρως απαιτητική διαδικασία, αποτελεί τη μόνη διέξοδο για το ελληνικό επιχειρείν.