Τρίτη 11 Μαΐου 2021
x

ΑΝΑΚΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ BRANDS ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αλυσίδες ενδυμάτων ξαναμοιράζουν την τράπουλα στην αγορά της Θεσσαλονίκης - Πώς αλλάζει το τοπίο σε Τσιμισκή και Κούσκουρα

Ανακατατάξεις έρχονται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης καθώς νέες αλυσίδες για την αγορά της πόλης προστίθενται, όπως η εταιρεία αθλητικών ειδών Zakcret, την ώρα που η ελβετική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων TALLY WEiJL μετακομίζει από την οδό Κούσκουρα στην Τσιμισκή, στον αριθμό 52. Αλλά και η ιταλική Terranova, ετοιμάζει καινούργιο χώρο στο κατάστημα που φιλοξενούσε μέχρι πρότινος την TALLY WeiJL, στην οδό Κούσκουρα 8.

Η Tally Weijl κάνει την είσοδο της στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, μισθώνοντας ένα κατάστημα που στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει άλλη πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο επί μακρόν, αν και το ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της οδού Τσιμισκή, παρέμενε ξενοίκιαστο.

Πλέον ο χώρος μεταμορφώνεται ώστε να πληροί τις απαιτήσεις της ελβετικής αλυσίδας, που στη χώρα μας αριθμεί τα 45 καταστήματα, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει έντονη παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται πως η TALLY WEiJL λειτουργεί κατάστημα και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

H εταιρεία αναζητά προσωπικό προκειμένου να στελεχώσει το νέο της κατάστημα στην οδό Τσιμισκή, που αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμη καταναλωτικό προορισμό για τις νέες γυναίκες. Κάθε εβδομάδα η εταιρεία παρουσιάζει νέες δημιουργίες με βάση τα τελευταία fashion trends, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Το ξεκίνημα της TALLY WEiJL που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά της νεανικής μόδας έγινε το 1984 με τους ιδρυτές της Tally Elfassi-Weijl και Beat Grüring να κάνουν αρχικά με το Fiat τους οι ίδιοι τις παραδόσεις των ρούχων που δημιουργούσαν. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 38 χώρες, με περισσότερα από 800 καταστήματα σε Αυστρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λίβανο, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία, Ελβετία, Ουκρανία, Ρωσία, Τουρκία κ.ά.

Έρχεται η Terranova στην οδό Κουσκούρα

Την ίδια ώρα το κατάστημα που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε το TALLY WeiJL, στην οδό Κούσκουρα 8, πρόκειται να μετατραπεί σε κατάστημα αντρικής, γυναικείας, παιδικής ένδυσης και εσωρούχων, Terranova.

H ιταλική εταιρεία ενδυμάτων διαθέτει κατάστημα στην οδό Τσιμισκή στο νούμερο 19 και αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του χώρο στην Κούσκουρα. Το κατάστημα εκτείνεται σε ισόγειο και υπόγειο.

Η αλυσίδα νεανικής ένδυσης Terranova πρωτοξεκίνησε το 1988 και ανήκει στην Teddy Group που διαθέτει επίσης τα εμπορικά σήματα Rinascimento, Calliope, Miss Miss, Kitana and QB24. Διαθέτει περί τα 460 καταστήματα σε 40 χώρες.

Ετοιμάζεται πυρετωδώς η Zakcret

Το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε γράψει η Voria.gr, ετοιμάζει πυρετωδώς η ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών, Zakcret AE, η οποία θα μας συστηθεί μέσα από ένα σύγχρονο χώρο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή 101 και Παύλου Μελά 18.

Η Zakcret ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1975 και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά. Σήμερα αριθμεί 22 φυσικά (19 Zakcret Sports και 3 Sneaker Cage) και 4 ηλεκτρονικά καταστήματα (Zakcret.gr, Sneakercage.gr, district75.gr, Venimo.gr).

Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της λανσάροντας και δύο δικά της brands, τo District75 και τo Venimo.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ