Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τριάντα Ferrari ετοιμάζουν απόβαση στην Αριστοτέλους

Τριάντα οχήματα της ιταλικής φίρμας θα ταξιδέψουν τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Οι εντυπωσιακές Ferrari θα σταθμεύσουν στην πλατεία Αριστοτέλους

Χαρακτηρίζεται ως η βασίλισσα των αυτοκινήτων, η κόκκινη θεά... Ο λόγος για την Ferrari με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Τριάντα οχήματα της ιταλικής φίρμας θα ταξιδέψουν τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa», αποφάσισε να επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη. Το προηγούμενο διάστημα εκπρόσωποι του Ferrari Club Passione Rossa, ήρθαν σε επικοινωνία με το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη του Club θα σταθμεύσουν τις 30 Ferrari στην πλατεία Αριστοτέλους. Στην έκθεση που θα στηθεί στην καρδιά της πόλης, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τα πολυτελή sport αυτοκίνητα.

Το FERRARI Club «Passione Rossa» ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone το 1999. Μέλη του Club είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο.