Skip to main content

Έρευνες για τον «πιστολέρο» με το μαύρο τζιπ

Στο «σκοτάδι» παραμένουν οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου, που πυροβολεί αναίτια εναντίον πολιτών μέσα από ένα μαύρο τζιπ, τις τελευταίες δύο ημέρες στην
Σε αδιέξοδο έχει βρεθεί η Ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου, που πυροβολεί αναίτια εναντίον πολιτών μέσα από ένα μαύρο τζιπ, τις τελευταίες δύο ημέρες στην Αθήνα.

Το τελευταίο θύμα του άγνωστου «πιστολέρο» ήταν 47χρονη γυναίκα, το βράδυ της Τρίτης, στη διασταύρωση Χειμάρας και Βορείου Ηπείρου, στον Κολωνό.

Η γυναίκα βάδιζε στο πεζοδρόμιο, όταν, όπως είπε η ίδια αργότερα, σταμάτησε δίπλα της ένα μαύρο τζιπ, μέσα από το οποίο ο άγνωστος την πυροβόλησε και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα. Η 47χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Θύματα του αγνώστου ήταν και ένας Βούλγαρος ποδηλάτης, ο οποίος τραυματίστηκε από σφαίρα στο δεξιό καρπό,και ένας 57χρονος Έλληνας, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης από σφαίρα στηνκοιλιακή χώρα το βράδυ της Δευτέρας, στο Βοτανικό και στο Μοσχάτο, αντίστοιχα.

Η Αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για μοναχικό δράστη, πιθανόν με ψυχολογικά προβλήματα, αφού δεν ζήτησε τίποτα από τα θύματά του, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας έχει ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση, ενώ ομάδες αστυνομικών στήνουν μπλόκα στους δρόμους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.