Skip to main content

Έρευνα για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού σε καθημερινότητα και εργασία

Νέα έρευνα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για τις επιπτώσεις του COVID-19 στην καθημερινότητα και την εργασία

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει καταλυτικές αλλαγές στη ζωή όλων των ανθρώπων στον πλανήτη επηρεάζοντας όλους τους τομείς από την υγεία και την οικονομία μέχρι την εργασία αλλά και τις απλές συνήθειες της καθημερινότητας.

Σύμφωαν με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, η εξάπλωση του ιού επέβαλε πολύ γρήγορα προσαρμογή σε νέες συνθήκες καθημερινότητας και εργασίας με στόχο την ασφάλεια και την προστασία της υγείας που όσο πιο γρήγορα γίνονται κατανοητές τόσο πιο προετοιμασμένους θα μας βρουν οι απαιτήσεις της επόμενης ημέρας.

Το Επιμελητήριο συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρόν στις εξελίξεις και σε συνεργασία με την Επιτροπή της Women in Business (WIB) διεξάγει νέα έρευνα για στις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 στην καθημερινότητα και την εργασία, στοχεύοντας πάντα στη διεξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τις προτεραιότητες που θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα.

Και εσείς μπορείτε να συμβάλλετε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία μέσα από την απάντηση του ερωτηματολογίου. Για να συμμετέχετε στην έρευνα πατήστε ΕΔΩ