Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΕΡΓΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΦΩΤΟ)

Εκτεταμένα έργα στην περιοχή του Καβαλαρίου με τη χρήση εκσκαφέα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του δήμου

Έργα καθαρισμού και διευθέτησης χειμάρρων και ρεμάτων στον δήμο Λαγκαδά πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες από τις αντιδημαρχίες Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος των εργασιών, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, είναι να επιτευχθεί η ομαλή ροή των υδάτων στις κοίτες των ρεμάτων και των χειμάρρων ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα με τις ξαφνικές νεροποντές που προκαλούν την κάθοδο μεγάλου όγκου νερού και φερτών υλικών.

Ήδη πραγματοποιούνται εκτεταμένα έργα στην περιοχή του Καβαλαρίου με τη χρήση εκσκαφέα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του δήμου.

«Η διευθέτηση των χειμάρρων και των ρεμάτων είναι μια από τις προτεραιότητές μας ώστε σε έντονα καιρικά φαινόμενα να μην δημιουργούνται πλημμυρικά φαινόμενα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και καλλιέργειες», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ