Skip to main content

Έργα σε Παπαναστασίου και Κλεάνθους

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» αναμένεται να προκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, τη Βασ. Όλγας, λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης που θα εκτελεστούν στην πε
Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» αναμένεται να προκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, τη Βασ. Όλγας, λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης που θα εκτελεστούν στην περιοχή. Επιπλέον, εκτός από τη Βασ. Όλγας, οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου.

Έτσι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Δημοτικών Έργων και Κυκλοφορίας, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, οι εργασίες μεταφέρονται σήμερα στον κόμβο Παπαναστασίου και Κλεάνθους.

Τη Δευτέρα, θα ασφαλτοστρωθεί ο κόμβος Ανατολικής Θράκης και Κλεάνθους και παράλληλα την ίδια μέρα, αλλά και κατά τη διάρκεια όλης της ερχόμενης εβδομάδας θα ασφαλτοστρωθούν τμήματα της οδού Βασιλίσσης Όλγας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την ερχόμενη Τρίτη θα ασφαλτοστρωθεί ο κόμβος Διογένους και Κλεάνθους.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις οδικές σημάνσεις της υπηρεσίας, για να αποφευχθούν ατυχήματα, ενώ η Αντιδημαρχία Δημοτικών Έργων υπόσχεται να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για τη λιγότερη όχληση των δημοτών.