Skip to main content

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Από σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας.

Αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας έχουν προγραμματιστεί από σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, σε τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα εκτελούνται παράλληλα με άλλες εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019), όπως ασφαλτικές εργασίες και καθαρισμού χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους. (Δείτε εδώ)

Τα τμήματα που θα εκτελούνται τα έργα είναι:

- Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου της Εθνικής Οδού έως ισόπεδο κόμβο Μελισσίου σε διάφορα τμήματα.

- Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από ισόπεδο κόμβο Μελισσίου έως γέφυρα Δενδροποτάμου σε διάφορα τμήματα.
Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.