Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Οι εργασίες στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη θα ξεκινήσουν σήμερα και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σήμερα και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Επίσης θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες, για λόγους ασφαλείας και ορατότητας, επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια» έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ