Skip to main content

Εργασίες ασφαλτόστρωσης από σήμερα στη Β. Όλγας - Έκτακτες ρυθμίσεις

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα και από ποιους θα διεξάγεται η κυκλοφορία - Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασιλίσσης Όλγας ξεκινούν σήμερα έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι έκτακτες εργασίες θα εκτελεστούν κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00, ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Δευτέρα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β. Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Στρ.Ναπ.Ζέρβα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Αγίας Τριάδος, Αετοράχης, Μπιζανίου, Σαρανταπόρου και Ευζώνων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω της οδού Σπάρτης (πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Β. Όλγας), στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας (είσοδος-έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β. Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Επιπλέον σε όλο το μήκος των έργων απαγορεύεται, έως το πέρας των εργασιών, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά τις επόμενες ημέρες, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Τρίτη 22/8 : από Κ. Γκύζη έως 3ης Σεπτεμβρίου.
- Τετάρτη 23/8: από 25ης Μαρτίου έως Π. Συνδίκα.
- Πέμπτη 24/8: από Π. Συνδίκα έως Ιατρού Ζάννα
- Παρασκευή 25/8: από Ι. Ζάννα έως Καλλιδοπούλου.
- Σάββατο 26/8: από Καλλιδοπούλου έως Παρασκευοπούλου.
- Κυριακή 27/8: από Ν. Τύπα έως 25ης Μαρτίου.