Skip to main content

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμερα προς Μάδυτο και Απολλωνία

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης για την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 24η Επαρχιακή Οδό και στην 32η Επαρχιακή Οδό, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης «για την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις που χαρακτηρίζονται επικίνδυνες» τονίζεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν σήμερα επί της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου- ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς οικισμό Βαρβάρας Νομού Χαλκιδικής) και επί της 32ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Απολλωνίας - Μελισσουργού - όρια Νομού Χαλκιδικής), από αύριο έως και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, με αποκλεισμό λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία δύο ρευμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα στα αμφίδρομα τμήματα των επαρχιακών οδών.

Οι εργασίες οι οποίες θα εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,, θα ξεκινούν στις 7 το πρωί.