Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ - ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Εγνατίας στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα πραγματοποιούνται από χθες σε τμήματα της οδού Εγνατίας, με τη Διεύθυνση Τροχαίας να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αφού κλείνει τμηματικά ο δρόμος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιούνται σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Εγνατίας στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.
 
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, αντιδρομείται κατά μήκος της ζώνης των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Εθνικής Αμύνης προς την οδό Δωδεκανήσου θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, καθώς επίσης και από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας.
            
Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο, 03-04/08/2019 ,κατά τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 06.00΄- 21.00’ θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα πορείας σε τμήματα της οδού Εγνατίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ