Skip to main content

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις 40 Εκκλησιές

Συνεχίζονται και την Μεγάλη Εβδομάδα από την αντιδημαρχία Δημοτικών Έργων και Κυκλοφορίας του δήμου Θεσσαλονίκης οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του κεντρικού δήμου.
Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα από την αντιδημαρχία Δημοτικών Εργων και Κυκλοφορίας του δήμου Θεσσαλονίκης οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του κεντρικού δήμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας, το πρόγραμμα των εργασιών για την ερχόμενη εβδομάδα προσανατολίζεται στην περιοχή των 40 Εκκλησιών. Συγκεκριμένα, τη Μ. Δευτέρα, 29 Μαρτίου, θα ασφαλτοστρωθεί η οδός Σκουφά στις 40 Εκκλησιές ύστερα από τη πρόσφατη ανάπλαση των πεζοδρομίων και στη συνέχεια η οδός Στ. Κυριακίδη στην ίδια περιοχή και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης πεζοδρομίων και στα πέντε δημοτικά διαμερίσματα. Στο πλαίσιο αυτό, εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στο Α΄ δημοτικό διαμέρισμα στην οδό Σκουφά και στους 29 κάθετους δρόμους του κέντρου της πόλης, στο Β΄ δημοτικό διαμέρισμα στην οδό Πετμεζά, στο Γ΄ στην οδό Ισιόδου, στο Δ΄ στην οδό Πυλαίας και στο Ε΄ δημοτικό διαμέρισμα στην οδό Κηφισίας στο ύψος της Αιγαίου. Η υπηρεσία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδικές σημάνσεις, ενώ σημειώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση των δημοτών.