Skip to main content

Εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν στον δήμο Θέρμης

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα μεταφερθούν στο οδικό δίκτυο του Μονοπηγάδου και στις δομημένες γειτονιές

Ξεκίνησαν το τελευταίο διήμερο οι ασφαλτοστρώσεις στην Κοινότητα του Αγίου Αντωνίου του δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο ενός μεγάλου έργου, συνολικού προϋπολογισμού 4.595.566 ευρώ.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, δόθηκε δηλαδή προτεραιότητα σε οδούς που εξυπηρετούν πυκνοδομημένες περιοχές, καθώς και ειδικές χρήσεις γης που έλκουν μετακινήσεις, π.χ. σχολεία, εκκλησίες, κοιμητήρια.

Στην Κοινότητα Αγίου Αντωνίου οι επεμβάσεις που εκτελούνται και θα ολοκληρωθούν άμεσα αφορούν στις οδούς: Ελευθερίου Βενιζέλου, Θαλή Μιλήσιου, Αγ. Ευγενίου, στην οδό ακριβώς μπροστά στο σχολείο καθώς και σε τμήματα της οδού εισόδου στο χωριό.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα μεταφερθούν στο οδικό δίκτυο του Μονοπηγάδου και στις δομημένες γειτονιές του οικισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο έργο των ασφαλτοστρώσεων του Μονοπηγάδου περιλήφθηκαν τοπικές ανακατασκευές και βελτιώσεις του οδοστρώματος και συγκεκριμένα στις οδούς: Μελανθίας, Αναγεννήσεως, στο δρόμο προς το ΠΕΡΕΚ και στην οδό Νίκης.