Skip to main content

Εργασίες διαγράμμισης από τον κόμβο Κ12 έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου

Οι εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης κατά μήκος του οδικού άξονα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων (δεξιά οριογραμμή) και των παραπλεύρων της, στο τμήμα από τον κόμβο Κ12 έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου, στις θέσεις των παράτυπων προσβάσεων.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 7.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.