Skip to main content

Εργασίες επισκευής ασφαλτοτάπητα σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο ρεύμα επιστροφής προς Θεσσαλονίκη

Οι εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών που είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 18 Ιουνίου αναβλήθηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ρεύμα επιστροφής προς Θεσσαλονίκη, από το ύψος του Λακκώματος έως και τον κόμβο Ν. Ρυσίου. Θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

- Η διαγράμμιση των ήδη επισκευασμένων ασφαλτικών από τον κόμβο του Λακκώματος έως τον κόμβο Τριλόφου

- Η επισκευή του ασφαλτοτάπητα και από τις δύο πλευρές της γέφυρας του κόμβου Τριλόφου, σε συνολικό μήκος 800 μέτρων περίπου

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου και κατά τις ώρες 07.00 – 14.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται είτε η δεξιά είτε η αριστερή λωρίδα, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.