Skip to main content

Εργασίες καθαρισμού για δύο εβδομάδες στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Εργασίες καθαρισμού και κοπής χόρτων στην κεντρική νησίδα και στα ερείσματα δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από σήμερα.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και κοπής χόρτων στην κεντρική νησίδα και στα ερείσματα δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα από τον  ισόπεδο κόμβο Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να υλοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.