Skip to main content

Εργασίες καθαρισμού του μπαζότοπου στη Χανιώτη από τον δήμο Κασσάνδρας

Η δράση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της καμπάνιας: «Καθαρή Κασσάνδρα» και για την ολοκλήρωση της συνέβαλαν μηχανήματα έργου της Περιφέρειας.

Σε νέο καθαρισμό του παράνομου μπαζότοπου Χανιώτης που βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού προχωρά ο δήμος Κασσάνδρας, για δεύτερη φορά εντός 20 ημερών.

Όπως ανακοινώθηκε, η δράση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της καμπάνιας: "Καθαρή Κασσάνδρα" και για την ολοκλήρωση της συνέβαλαν μηχανήματα έργου της Περιφέρειας μετά από την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο,για την οποία ο δήμος τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Από την πλευρά του δήμου Κασσάνδρας ισχύει η αυστηρότατη προειδοποίηση για την επιβολή προστίμων και κυρώσεων επί τη συλλήψει επ'αυτοφόρω οποιουδήποτε κατά την απόθεση μπαζών. Είτε είναι συνεργεία κατασκευών και  ανακαινίσεων της περιοχής, είτε μεμονωμένοι πολίτες.

«Ο καθαρισμός της Χανιώτης για δεύτερη φορά μετά τον καθαρισμό σε  Κρυοπηγή , Πευκοχώρι,Ν. Φώκαια Άθυτο, Ν. Σκιώνη και μικρότερων πεδίων ανεξέλεγκτης διάθεσης αποδεικνύει την απόφαση της διοίκησης του δήμου για καθαρή Κασσάνδρα και τη συνεργασία με όλους τους φορείς και ειδικά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τον σκοπό αυτό», καταλήγει η ανακοίνωση.