Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠ.ΟΔ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Θα πραγματοποιηθούν επί της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας και τους κλάδους σύνδεσης αυτής εργασίες κοπής βλάστησης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν επί της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας και τους κλάδους σύνδεσης αυτής εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) επί του ερείσματος για λόγους ασφάλειας και ορατότητας, στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης του Καζίνο έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία», με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα είναι στις 7:00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ