Skip to main content

Εργασίες κοπής πρασίνου από τη Δευτέρα επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της εθνικής οδού που περιλαμβάνεται από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της εθνικής οδού που περιλαμβάνεται από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν δεξιά της οδού, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 7:00.

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας