Skip to main content

Εργασίες κοπής πρασίνου στην ΕO Θεσσαλονίκης-Έδεσσας την επόμενη εβδομάδα

Οι εργασίες θα εκτελεστούν δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον οικισμό Χαλκηδόνας.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2021.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από Χ.Θ. 3+500 (γέφυρα Δενδροποτάμου) έως Χ.Θ. 37+00 (οικισμός Χαλκηδόνας) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 έως Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 6:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.