Skip to main content

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Δευτέρα

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 07.00 πμ

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα και τμηματικά.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.