Skip to main content

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης αυτό το Σάββατο

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσής των εργασιών το Σάββατο, οι εργασίες θα συνεχιστούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 από τις 07.00 έως τις 14.00

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 14 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ") έως τη Χ.Θ. 22+600 (Κ13, περιοχή νοσοκομείου "Αγίου Παύλου"), αρχικά αριστερά της Περιφερειακής Οδού (κεντρική νησίδα), τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις και στη συνέχεια δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, κατά τις ώρες από τις 16:00 έως τη δύση του ηλίου. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσής των εργασιών το Σάββατο, οι εργασίες θα συνεχιστούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, κατά τις ώρες 07.00-14.00.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι το συνεργείο που θα εκτελεί τις παραπάνω εργασίες είναι κινητό και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.