Skip to main content

Εργασίες συντήρησης από αύριο στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Η Τροχαία θα προχωρήσει στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στον κόμβο Κ11 (Νεάπολης), στην κεντρική διαχωριστική νησίδα οδού, με κατεύθυνση προς δυτικά, και εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στον κλάδο εξόδου προς την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών (για Χαλκιδική), με κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της οδού.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί (για την κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά) και στις 9.00 το πρωί (για την κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά), ενώ η ώρα λήξης των εργασιών θα είναι στις 14.00 (για την κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά) και στις 16.00 (για την κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.