Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα 1 Ιουλίου, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

Κοπή βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) επί του ερείσματος και σε σημεία όπου τίθεται ζήτημα ασφάλειας και ορατότητας (στροφές) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του οικισμού Λαγυνών έως και τον οικισμό Νικομηδινό, με κατεύθυνση προς Ασπροβάλτα και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ