Skip to main content

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην οδό Λαγκαδά καi στην Μουδανίων

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκινούν εργασίες συντήρησης σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα στην οδό Λαγκαδά και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες συντήρησης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

α) εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από χιλιομετρική θέση 16+00 (τυφλή γέφυρα Παπαδόπουλου) έως χιλιομετρική θέση 17+00, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).

β) εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από κόμβο Ρυσίου έως κόμβο Καρδίας, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).

γ) εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης (οριογραμμών και ενδιάμεσων λωρίδων) του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από κόμβο Βούλγαρη έως κόμβο Ρυσίου.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7.30 π.μ.

Συνεχίζονται επίσης και οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά. Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες συντήρησης:

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί.

2) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως τη Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών  θα είναι στις 8:00 το πρωί .