Skip to main content

Εργασίες συντήρησης για δύο εβδομάδες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Σερρών

Λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν από αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, θα αποκλειστεί μία λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, οι εργασίες θα έχουν ως αφετηρία τη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης -Καβάλας (περιοχή Λητής) και περιλαμβάνουν κοπή – ανανέωση βλάστησης, καθώς και εργασίες καθαρισμού του ερείσματος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.