Skip to main content

Εργασίες συντήρησης σε επαρχιακή οδό έξω από τη Θεσσαλονίκη

Οι εργασίες θα γίνουν από τη συμβολή της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Επαρχιακής οδού 23 (από τη συμβολή της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 07/06/2021 έως και την Παρασκευή 11/06/2021, από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.