Skip to main content

Εργασίες συντήρησης σε οδικά δίκτυα Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων - Εργασίες από σήμερα και στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης  πρασίνου κατά  μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, από το Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου, στο δεξί πρανές του δρόμου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 07:00 π.μ.  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Παράλληλα, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια Ν.Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.