Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι δύο από τις τρεις εργασίες συντήρησης που θα πραγματοποιηθούν ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα. Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν.

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, την 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας και την 28η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Πλαγιαρίου έχει προγραμματίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 24 έως και 27 Ιουνίου.

Πρόκειται για εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Μονολόφου έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Κιλκίς και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Κιλκίς.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προβλέπεται επίσης ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωση Μονολόφου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Εργασίες συντήρησης στην 27η ε.ο. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας εκτελούνται από σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, παράλληλα έχουν προγραμματιστεί να εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, στο τμήμα από την έξοδο της Περαίας έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 9 το πρωί.

Συνεχίζονται οι εργασίες στην 28η ε.ο. Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου , σήμερα 24 Ιουνίου αλλά και την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου, στο οδικό τμήμα από την είσοδο του οικισμού Πλαγιαρίου και για μήκος 1.600 μέτρων με κατεύθυνση προς την 27 Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ