Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από την κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νεών Μουδανιών, στα τμήματα από τον κόμβο Αεροδρομίου (προφ. Ηλία) έως τον κόμβο Καρδίας (και στις δύο κατευθύνσεις) και από τα ερείσματα από τον κόμβο Ν. Καλλικράτειας έως τον κόμβο Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της υπηρεσίας, οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και θα εκτελεστούν με την παρακάτω σειρά:

1) α. Κεντρική νησίδα από κόμβο Αεροδρομίου (προφήτη Ηλία) έως κόμβο Καρδίας (κατεύθυνση προς Ν Μουδανιά)

β. Κεντρική νησίδα από κόμβο Καρδίας έως κόμβο Αεροδρομίου (προφήτη Ηλία, κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη)

2) Δεξί έρεισμα από κόμβο Καλλικράτειας έως Ν. Μουδανιά (κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά).

3) Στα δύο ρεύματα εκατέρωθεν της κεντρικής νησίδας (αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας ταυτόχρονα) από τη Χ.Θ. 23+700 (Σχολάρι) έως τη Χ.Θ. 40+000 (Καλλικράτεια) κατά τις ώρες 7:00 - 15:00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται η αριστερή λωρίδα για τον καθαρισμό της κεντρικής νησίδας και η δεξιά λωρίδα για τον καθαρισμό του ερείσματος σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 ή νωρίτερα εφ’ όσον ολοκληρωθούν. Θα προηγηθεί σχετική ενημέρωση.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ