Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας μέχρι την Παρασκευή

Οι εργασίες συντήρησης αφορούν σε εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας - Πού θα εκτελεστούν τα έργα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι εργασίες συντήρησης αφορούν σε εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών).

Συγκεκριμένα προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες στις εξής θέσεις:

α) πριν τον κόμβο εξόδου για Σταυρό
β) στον κόμβο Ασπροβάλτας, μετά το φανάρι των Βρασνών, προς Ασπροβάλτα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, με ώρα έναρξης στις 9.00 το πρωί και θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Ασπροβάλτας και Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.