Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά - Σοχού

Οι εργασίες, οι οποίες θα ξεκινούν στις 7 το πρωί (ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες) αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης επί της 11ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά-Σοχού-Ορίων Νομού (12ο χλμ. Ε.Ο. Σερρών).

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης με αποκλεισμό λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο ρευμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα στα αμφίδρομα τμήματα της επαρχιακής οδού και συγκεκριμένα μετά την έξοδο του οικισμού Λαγκαδά και για μήκος 1.500μ. σε όλο το πλάτος της οδού, με κατεύθυνση προς Όσσα.

Οι εργασίες, οι οποίες θα ξεκινούν στις 7 το πρωί (ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες) αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις που χαρακτηρίζονται επικίνδυνες.