Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 αυτήν την Κυριακή

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού, της Ενωτικής Οδού, των οδών Πόντου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, και Κομνηνών (Σίνδος).

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 9 Μαΐου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής  οδοστρώματος  επί της Επαρχιακής Οδού 5 ( Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) στο τμήμα που διέρχεται από την ΒΙ.ΠΕ.Θ στο ύψος των ισόπεδων σιδηροδρομικών γραμμών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 09/05/2021, τις ώρες 7.00 -  19.00,  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) και στις συμβαλλόμενες σε αυτήν οδούς, από τη συμβολή της με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας  έως το ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ στη Δ΄ είσοδο της ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού, της Ενωτικής Οδού, των οδών Πόντου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κομνηνών (Σίνδος) και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.    

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.