Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή Θεσσαλονίκης-Δρυμού από αύριο

Έκτακτες εργασίες για την αποκατάσταση υποσκαφής του οδοστρώματος, στα 200 μέτρα μετά το πέρας της «Στροφής Γαλήνης», με κατεύθυνση προς Ωραιόκαστρο.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου – Δρυμού θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 20 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν επί της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου – Δρυμού και στους κλάδους σύνδεσης αυτής έκτακτες εργασίες για την αποκατάσταση υποσκαφής του οδοστρώματος, στα 200 μέτρα μετά το πέρας της «Στροφής Γαλήνης», με κατεύθυνση προς Ωραιόκαστρο και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να  πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 20/07/2021 έως και την Πέμπτη 22/07/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.