Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας από αύριο

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με αποκλεισμό της εκάστοτε λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών στη Χ.Θ. 81+400 (περιοχή Ασπροβάλτας).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να  πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη  07/07/2021 έως και την Παρασκευή 09/07/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 πμ.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.