Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών από την ΠΚΜ

Οι εργασίες θα εκτελεστούν διαδοχικά στους δύο κόμβους και θα γίνεται αποκλεισμός των δύο αριστερών λωρίδων και στα δύο ρεύματα.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων σκυροδέματος (new jersey) στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και συγκεκριμένα στις θέσεις του κόμβου Ρυσίου και του κόμβου Τριλόφου σε όλο το μήκος εκατέρωθεν των βάθρων των γεφυρών , όπου δεν υπάρχουν στηθαία.

Αναλυτικά, θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες: Καθαίρεση νησίδας, εκσκαφή νησίδας, σκυροδέτηση νησίδας , τοποθέτηση new jersey.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν διαδοχικά στους δύο κόμβους και θα γίνεται αποκλεισμός των δύο αριστερών λωρίδων και στα δύο ρεύματα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 12/01/2022 έως και την Παρασκευή 21/01/2022 , κατά τις ώρες 07.00 – 18.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες  καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.