Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στον ανισόπεδο κόμβο Θέρμης την επόμενη εβδομάδα

Έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν επί του ανισόπεδου κόμβου Θέρμης, της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου.

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, επί του ανισόπεδου κόμβου Θέρμης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020.

Πρόκειται για έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης, που θα πραγματοποιηθούν επί του ανισόπεδου κόμβου Θέρμης, της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, από τη χιλιομετρική θέση 14+400 έως τη χιλιομετρική θέση 14+800. Μετά το πέρας των εργασιών, θα ακολουθήσουν και εργασίες διαγράμμισης.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από τις 4 Μαΐου έως και τις 6 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.