Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 7.00 το πρωί.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου «Μακεδονία» από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) επί του ερείσματος και σε σημεία όπου τίθεται θέμα ασφάλειας και ορατότητας (στροφές) επί της Εθνικής Οδού 27 Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου «Μακεδονία» στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου «πράσινα φανάρια» και του ισόπεδου κόμβου προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με κατεύθυνση προς Περαία και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 7.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Περαία.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ