Skip to main content

Εργασίες στον ασφαλτοτάπητα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ. Οι εργασίες θα εκτελεστούν στα παρακάτω σημεία:

α) Επί του παράπλευρου δικτύου της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου μέχρι το εργοστάσιο της ISOMAT (σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων) σε όλο το πλάτος της οδού.

β) Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βεροίας (διασταύρωση Χαλκηδόνας) προς τον ισόπεδο κόμβο Κουφαλίων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περίπου 200 μέτρα).

Ήδη έχει γίνει η σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για  την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη  διάρκεια  των εργασιών.