Skip to main content

Εργαστήρια Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής στην Κεντρική Βιβλιοθήκη

Τα εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται από εξειδικευμένους Συμβούλους του ΙΝΕ / ΓΣΕΕ την Τετάρτη, 3 Απριλίου και την Πέμπτη, 11 Απριλίου

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να υλοποιήσουν εργαστήρια Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής για ανέργους. Σκοπός των εργαστηρίων είναι η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να ανταποκριθούν πιο αποτελεσματικά στη διαδικασία ένταξης ή επανένταξης στην αγορά εργασίας. Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται από εξειδικευμένους Συμβούλους του ΙΝΕ / ΓΣΕΕ.

· Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρες 10:00-13:00, θα παρουσιαστεί η πρώτη ενότητα με θέμα: «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα- συνοδευτική επιστολή», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων μέσα από το βιογραφικό σημείωμα, τη συνοδευτική επιστολή και τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται κανείς στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σχεδιάζοντας τη σταδιοδρομία του.

· Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρες 10:00-13:00, θα παρουσιαστεί η δεύτερη ενότητα με θέμα: «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων σε συνέχεια του βιογραφικού σημειώματος και της συνοδευτικής επιστολής, μέσα από την προσέγγιση της συνέντευξης με τον εργοδότη.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα ή και στα δυο εργαστήρια υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση στο ακόλουθο link: https://goo.gl/forms/rkgXC84fuCvkeI8B3

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το χρόνο υποβολής της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε

· στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης, Αισώπου 24 (στο Βαρδάρη), τηλ. 2310 385810 και 2310545113

· στο Γραφείο Εργασίας, Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, Βασ. Γεωργίου Α' 1, Κτίριο Ε, Γραφείο 24/ τηλ. 2313 317583 και 2313 317549

Τα εργαστήρια υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».