Τρίτη 16 Ιουλίου 2019
x

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ S.T.E.A.M. & ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά εργαστήρια γύρω από τις επιστήμες, την τεχνολογία και τις τέχνες.

Τον οργανισμό STEAM Greece υποδέχεται το Mediterranean Cosmos και παρουσιάζει εκπαιδευτικά εργαστήρια S.T.E.A.M. & Ρομποτικής για παιδιά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

Το Mediterranean Cosmos υπόσχεται ένα υπέροχο ταξίδι στον χώρο των Επιστημών, της Τεχνολογίας και των Τεχνών μέσα από κατασκευές, πειράματα, Ρομποτική και πολύ παιχνίδι.

«Συλλογή πετρωμάτων από τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος»

Οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα κατασκευάσουν και θα προγραμματίσουν ένα ρομπότ το οποίο θα συλλέγει πετρώματα. Σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα θα κινούν το ρομπότ με τέτοιο τρόπο ώστε να συλλέξουν όσο το δυνατό περισσότερα και να τα τοποθετήσουν στη διαστημική βάση. Συλλέγοντας τα πετρώματα, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στοιχεία σχετικά με αυτά, τη σελήνη και το διάστημα.

Εργαστήρια S.T.E.A.M.

Παράλληλα, θα διενεργείται μικρό εργαστήριο S.T.E.A.M. (Science-Technology-Engineering-Arts & Mathematics), στο τέλος του οποίου τα παιδιά θα παίρνουν μαζί τους την κατασκευή που τα ίδια δημιούργησαν ως ενθύμιο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ