Skip to main content

Εργαστηριακό σεμινάριο του ΕΒΕΘ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Tο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΕΒΕΘ, στην οδό Τσιμισκή 29 και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων

Εργαστηριακό σεμινάριο με τίτλο «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός (DIGITAL TRANSFORMATION) των επιχειρήσεων, μονόδρομος για την επιχειρηματική ανάπτυξη» πραγματοποιείται στις 3-5 Ιουνίου από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με τη στήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το σεμινάριο, διάρκειας 20 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΕΒΕΘ, στην οδό Τσιμισκή 29 και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Μέσα από τις παρουσιάσεις εκλεκτών εισηγητών και εκπροσώπων επιχειρήσεων, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την αναγκαιότητα και τα οφέλη εφαρμογής του ψηφιακού μετασχηματισμού στην επιχείρησή τους, μέσα από πραγματικά παραδείγματα και θα εξετάσουν τις διαδικασίες για την υλοποίηση της προσαρμογής της επιχείρησης στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής πραγματικότητας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται ποσό των 150 ευρώ για τα ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ και των 190 ευρώ για τα μη ενεργά μέλη και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους, η δε επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε απόκτηση Πιστοποιητικού Συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr). Eιδικότερα, για το αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να πατήσετε εδώ και για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την online δήλωση συμμετοχής.

Για επικοινωνία: κ. Θ. Αξυλιθιώτης, συντονιστής του προγράμματος, τηλ. 2310-370120 και Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132.