Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
x

ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της «Ένωσης», με εργάτη να χάνει τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η σημερινή μέρα στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς ένας εργάτης έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εργάτης έπεσε από τη σκαλωσιά του Πυλώνα, χωρίς πάντως προς το παρόν να υπάρχει κάτι περισσότερο για τα αίτια της πτώσης.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει την απώλεια του εργάτη. «Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο. Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της ΑΕΚ, η Πυροσβεστική είχε γράψει στο Twitter: «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο, ύστερα από πτώση του από σκαλωσιά, επί της οδού Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ